Boeiende content

Video

Video content is hot!

Er worden meer video’s bekeken en geproduceerd dan ooit.
Met de komst van 4G (en straks 5G) internet, is het mogelijk om waar en wanneer dan ook jouw favoriete serie, film of Youtube video te bekijken.

Ook op marketinggebied wordt video steeds meer ingezet.
Met de groei van video als promotiemiddel, is de vraag naar kwalitatieve producties groot.

Hangloose is gespecialiseerd is video content met een verhaal. We produceren daarnaast video’s die bijdragen aan het behalen van jouw zakelijke doelstellingen.

social media resultaat voorbeeld

Onze Social Media specialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden!

Social Media Beheer

Social Media Strategie

Het opstellen van een Social Media Strategie begint bij het bepalen van jouw zakelijke doelen.
Wil je meer producten verkopen, of juist een laagdrempelige helpdesk opzetten? Wil je meer omzet genereren, of juist kosten besparen?
Op basis van het doel waarmee je Social Media in wilt zetten, kan een strategie worden opgesteld.

 

Focus is het magische woord. Het is namelijk een flinke uitdaging om op alle gangbare kanalen actief te zijn. We kiezen daarom samen met jou jouw hero-platform. Dit is het platform waar we onze aandacht voornamelijk op vestigen.

Elk kanaal komt met een eigen set geschreven en ongeschreven regels. Het is dus belangrijk dat jouw marketeer “feeling” heeft met het gekozen platform. Gelukkig hebben Social Media voor onze marketeers geen geheimen meer.

 

Je kunt Social Media tevens inzetten als advertentieplatform waarmee je jouw doelgroep met geweldige precisie kunt targeten (bereiken). Hiermee kun je jouw content op een effectieve manier op het juiste moment, bij de juiste groep mensen  onder de aandacht brengen.

content productie nijmegen
Social Media Beheer

Content Creatie

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van content die bijdraagt aan het behalen van jouw zakelijke doelstellingen.

Door gebruik te maken van story telling, wervende teksten en call-to-actions zorgen wij voor een geoliede content machine waar jouw bedrijf door groeit!

 

Wij gebruiken professionele apparatuur voor het schieten van foto en video, waaronder een Netflix-proof cinema camera. Alles wat we doen is erop gericht om de content van onze klanten naar een hoger niveau te tillen.

Social Media Beheer

Content Kalender

Bij Hangloose Contentmarketing werken we altijd met een content kalender. Onze marketeers plannen content meestal 2 – 4 weken vooruit in, waarna de planning ter goedkeuring bij onze klanten wordt voorgelegd. Een content kalender bevat posts op bijvoorbeeld Facebook, Instagram of LinkedIn. Eenmaal ingepland worden deze posts automatisch op het gekozen tijdstip gepubliceerd.

 

Onze foto- of videografen komen periodiek bij je langs om content te schieten. Hij of zij schiet voldoende content voor de komende contentperiode (2 of 4 weken). Vervolgens wordt de content met onze marketingtools ingepland en voorzien van wervende teksten en relevante #hashtags. Op deze wijze zorgen we voor een continue golf van content waarmee je jouw onderneming op de kaart zet!

content kalender online marketing

Recente Food Foto
Bij Mister Panda

Recente Food Foto
Bij Mister Panda

Recente Food Foto
Bij Mister Panda

Recente Food Foto
Bij Mister Panda

Recente Food Foto
Bij Mister Panda

Happy Surfers

Restaurant Mister Panda

Nog voordat Restaurant Mister Panda Goffertboerderij haar deuren opende, was het Facebook account van Mister Panda een succes.

Het maken en delen van authentieke content (een kijkje achter de schermen) zorgde voor een boost aan reserveringen.

Door de verbouwing van het pand op beeld vast te leggen en zowel de bouwvakkers als het horecapersoneel op video aan het woord te laten, werd de interesse gewekt.

Mister Panda is inmiddels een succesvol concept en we zijn trots dat we daar ons steentje aan bij hebben mogen dragen.