fbpx

Recruitment Marketing

Je bent op zoek naar dé perfecte kandidaat voor de openstaande vacature van jouw bedrijf. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw vacature opvalt tussen die duizenden andere vacatures?

En hoe vind je nou juist die topper met het juiste profiel die precies bij het bedrijf past?
Wij kunnen je hierbij helpen – met behulp van recruitment marketing.

Image Image

Wij begeleiden je
Op weg naar online succes

Elk social platform heeft een eigen tone-of-voice, een eigen doelgroep met daarbij een eigen functie
(bijvoorbeeld LinkedIn voor zakelijk gebruik, Facebook voor vrije tijd).
Daarnaast zit er veel verschil in de tijden waarop de verschillende kanalen worden gebruikt.
Weet jij waar en wanneer jouw doelgroep zich online bevindt – en belangrijker nog – hoe je deze doelgroep kunt bereiken?

Werven met online marketing

Recruitment Marketing is het werven van personeel met behulp van online marketing.
Denk hierbij aan doelgerichte Social Media Advertenties op Facebook, Linkedin of Instagram.

Jouw vacature wordt onder de aandacht gebracht middels advertenties bij een vooraf opgegeven doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat de vacature bij de juiste mensen onder de aandacht wordt gebracht. In plaats van afwachten tot er een kandidaat op de stoep staat, bereiken we de potentiële kandidaat actief.

Hoe werkt recruitment marketing?

Op basis van een intakegesprek wordt een profiel van de perfecte kandidaat voor de job opgesteld. In veel gevallen is er al een functieomschrijving beschikbaar. Het kan in dat geval geen kwaad om deze nog eens goed onder de loep te nemen.
Vermijd bijvoorbeeld containerbegrippen als “servicegericht”, “klantgericht”, “geen 9-tot-5 mentaliteit” en ga zo maar door. Probeer daarentegen juist met voorbeelden te komen waarom het bedrijf service- of klantgericht is.

We brengen in kaart hoe jouw bedrijf zich onderscheid en waarom een potentiële werknemer zou moeten kiezen voor jouw bedrijf – en niet voor de concurrent.
Op basis van het intakegesprek wordt een pakkende en onderscheidende vacature tekst geschreven.

Op basis van het intakegesprek wordt een pakkende en onderscheidende vacature tekst geschreven. Deze wordt op een werkenbij-pagina gepubliceerd waar de kandidaat ook direct zijn of haar sollicitatie in kan dienen. Des te eenvoudiger het sollicitatieproces, des te groter de kans dat de perfect kandidaat zich aandoet.

We onderzoeken waar de ideale kandidaat zich online bevindt – en wat zijn of haar interesses zijn. Met behulp van pakkende online advertenties tonen we de vacature aan personen die matchen met de kenmerken van een ideale kandidaat voor de functie. Dit kan zowel regionaal, nationaal als internationaal.

Met behulp van een vragenlijst of een quiz brengen we het kennisniveau van de sollicitanten in kaart. Zo weet jij als werkgever direct wat voor ‘n vlees je in de kuip hebt.

SAMENWERKEN?

Onze adviseurs komen graag (virtueel) bij je langs
om te sparren over jouw content-vraagstuk

flag
stars

Arnhem / Nijmegen

Primulalaan 2 A1
6851 TP Huissen
The Netherlands

info@justhangloose.nl

+31 (0)24 848 03 15

Algemene Voorwaarden

DOWNLOAD

Blijf op de hoogte

Hangloose – Voor digitale groei!

© 2018 – 2022
contact-section