Nijmeegse Groeiversnellers

Creative Meetup

Sluit aan op 10 december van 19:30 tot 21:00

Ben jij een creatieve ondernemer en lijkt het je tof om regelmatig met andere creatievelingen samen te komen om kennis en ervaring uit te wisselen? Kom dan op 10 december naar de eerste Creative Meetup Nijmegen.

 

Het doel van deze eerste meetup is om creatieve ondernemers uit Nijmegen met elkaar kennis te laten maken. Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je bijvoorbeeld de kans om jouw bedrijf aan de rest van de aanwezigen voor te stellen (te pitchen). Daarnaast kun je aansluiten bij een collectieve brainstormsessie over ondernemen in Nijmegen. Het doel van deze sessie is om op een ongedwongen manier ervaring, kennis en kunde uit te wisselen.

tom in 't veld bedrijfsfilm nijmegen

Leer andere ondernemers uit de creatieve industrie kennen en wissel kennis, ervaring en kunde uit! Meld je aan voor deze groeiversneller.

Groeiversnellers

Het programma

De Creative Meetup is opgezet als groeiversneller. Zo kun je tijdens deze eerste avond bij de mannen van Numberzz terecht voor al je vragen met betrekking tot administratie, belastingen en andere financiële zaken.
Daarnaast is er een marketeer van Hangloose aanwezig die jouw website kritisch onder de loep kan nemen en je kan voorzien van waardevolle feedback op het gebied van online marketing en content.

 

We sluiten de avond af met een gezamenlijke brainstormsessie om te achterhalen waar creatieve ondernemers uit de regio Nijmegen behoefte aan hebben.

Activiteiten

  • 19:30 – 19:45              Inloop
  • 19:45 – 20:00             Welkom & introductie
  • 20:00 – 20:30            PYP (Pitch Your Passion)
  • 20:30 – 21:15             Brainstorm Collectief 
  • 21:15 – 21:30              Gezamenlijke afsluiting

Aanmelden

Groeiversnellers

Meld je aan en ga voor groei!

Meld je aan voor de Creative Meetup Nijmegen en leer gelijkgestemden kennen!

Deze groeiversneller vindt plaats bij Mister Panda Goffertboerderij in Nijmegen.

 

Informatie

Dinsdag 10 december van 19:30 tot 21:30

Mister Panda Goffertboerderij
Goffertweg 17 Nijmegen

Fee t.b.v. locatie: €10,-