fbpx

Bedrijfsfilm Nijmegen

First things first – wat is een bedrijfsfilm eigenlijk?
Een bedrijfsfilm is een video die doorgaans tussen de 2 en 10 minuten duurt. In deze video wordt een commerciële boodschap op een visueel aantrekkelijke manier overgebracht.
Een bedrijfsfilm sluit aan op de positionering of branding van een onderneming. Zo ziet een video van budgetwinkel “Action” er relatief goedkoop uit – terwijl een video van Zwitserleven (Pensioenverzekeraar) eruit ziet als een trailer van een big-budget film.
Een bedrijfsvideo geeft jouw bedrijf een gezicht. Het zet vaak aan tot actie (kopen/reserveren/website bezoeken). Een bedrijfsvideo wordt daarom vaak gezien als een zakelijke investering, met het doel om rendement te halen. Een goede bedrijfsvideo verdient zichzelf in feite terug.

Video-feitjes

Dagelijks wordt er meer dan 500 miljoen uur video bekeken op Youtube

De kans dat jouw video wordt gedeeld is 1200% hoger dan tekst en afbeeldingen bij elkaar

Mensen zijn 27x eerder geneigd om op een video-advertentie te klikken dan op een statische advertentie (afbeelding/tekst)

Video succesvol inzetten

Om te beginnen valt of staat alles met de uitvoering van de videoproductie. Van mood- en storyboard tot het verspreiden van de video, over elke stap moet goed worden nagedacht.

Omdat onze roots in online marketing liggen (alles is meetbaar), hebben we aardig in kaart wat wel en niet werkt.

Naast de meetbare dingen, zijn er ook een aantal zaken waar een bedrijfsfilm aan bijdraagt die minder goed te meten zijn.

Een van de belangrijkste punten is herkenbaarheid. De kracht zit hem in de herhaling – en die herhaling zorgt ervoor dat jouw product of merk blijft hangen bij de doelgroep.

Video marketing

We vinden het belangrijk dat een bedrijfsvideo door de juiste mensen wordt bekeken. Het is namelijk ontzettend zonde wanneer er een investering wordt gedaan en de video vervolgens ergens in de kast belandt.
Met behulp van online marketing brengen wij de video exact bij jouw doelgroep onder de aandacht – inclusief klikbare knoppen/formulieren en dergelijke. Zo zorgen wij ervoor dat een bedrijfsfilm zichzelf binnen no-time terugverdient.

We zijn gespecialiseerd in het verspreiden van video via:

– Youtube
– Facebook & Facebook Ads
– Instagram TV & Instagram Ads

Kiezen voor The Hangloose Agency betekent:

– Een smaakvolle bedrijfsvideo die past bij de branding en positionering van jouw onderneming.
– Een plan om deze lange video in kleinere stukken op te delen, zodat je mensen kunt teasen via Instagram en Facebook stories
– Een plan waarin staat hoe je jouw video het beste kunt vermarkten. Uiteraard kunnen wij dit ook voor je doen.
– Een boost in de organische prestaties van de webpagina waar je de video implementeert. Google waardeert het namelijk wanneer er audiovisuele onderdelen op een webpagina zijn toegevoegd.
– Betrokken web bezoekers. Het lezen van tekst kost moeite en vergt veel concentratie, maar het bekijken van een video gaat vaak moeiteloos. Daarnaast worden meerdere zintuigen geprikkeld waardoor de boodschap beter en langer bij de web bezoeker blijft hangen.

SAMENWERKEN?

Onze adviseurs komen graag (virtueel) bij je langs
om te sparren over jouw content-vraagstuk

Locatie Nijmegen

Hulzenseweg 20,
6534AN Nijmegen
The Netherlands

info@justhangloose.nl

+31 (0)24 848 03 15

Blijf op de hoogte

The Hangloose Agency

© 2018 – 2020
contact-section